Auto inkoop Geertruidenberg

Woont nabij de Amer Centralen aan de Biesbosch? Ook hier kunnen wij uw APK afgekeurde auto kosteloos ophalen. Wij kopen niet alleen sloopauto’s maar ook APK afgekeurde auto’s en tweedehands auto’s. De auto’s die wij inkopen zijn niet nieuw en hebben vaak meerdere gebreken of mankementen. Meestal moeten er verschillende onderdelen worden vervangen wil u weer veilig en goed met deze auto de openbare weg op kunnen. De meeste particulieren besluiten dan ook de auto te verkopen als sloopauto omdat reparatie zoveel kosten met zich mee brengt dat direct verkopen de beste oplossing is. U krijgt dan van ons nog een vergoeding voor de auto. Daarnaast kunnen wij het voertuig kosteloos in uw woonplaats ophalen.

Gratis ophalen! Altijd mogelijk.

Wanneer de auto nog compleet is maar niet meer goed functioneert waardoor rijden onveilig is of helemaal niet meer mogelijk, hoeft u de auto niet naar ons te komen brengen. Bij de verkoop aan ons verzorgen wij een kosteloze ophaalservice. Dit betekent dat de auto op werkdagen en op zaterdag gratis wordt opgehaald. Daarnaast ontvangt u uiteraard direct het afgesproken bedrag en een geldig vrijwaringsbewijs zodat het voertuig direct van uw naam af is. Wel belangrijk is dat u beschikt over het complete kenteken bewijs met tenaamstelling code zodat dit de administratieve afhandeling versoepelt.

Voertuig nog geschikt voor de export?

Als uw auto gebreken vertoont die hersteld moeten worden kan dit beteken dat u een hoge garage rekening moet voldoen. Niet iedereen heeft hier nog zin in! Ook voor een voertuig met schade, kan dit het geval zijn. Sommige typen en modellen zijn in Nederland lastig te verkopen! Zoals dikke diesels of auto’s met een hoge kilometerstand! Vaak kunnen wij nog een goede prijs betalen wanneer het type auto gewild is voor de export. Helaas komen niet alle auto’s hiervoor in aanmerking. Meld uw auto daarom aan via het contact formulier zodat wij kunnen vaststellen om wat voor een voertuig het gaat. Indien wij nog vragen hebben betreft de staat van de auto nemen wij contact met u op zodat wij dit samen met u kunnen bespreken.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-34567272 van 8:00 t/m 20:00

Voor auto onderdelen :

In samenwerking met:

Onderdelenlijn

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.