Sloopauto verkopen in Arnhem.

Is uw auto er mee opgehouden? Bij Sloopauto-online kunt u terecht met u kapotte auto. Voertuigen die technische gebreken vertonen of waar de APK van is verlopen kopen wij landelijk in zo ook in regio Arnhem. Het maakt niet uit wat voor een auto u heeft, wij hebben altijd interesse in uw auto. Natuurlijk is het merk van de auto en het bouwjaar van groot belang. Dit bepaalt de prijs die wij kunnen betalen voor uw auto. Wanneer u met ons contact opneemt proberen wij een zo’n hoog mogelijk bod op uw auto te geven. Naast een groot aantal demontage bedrijven hebben wij relaties met export bedrijven en de schadeauto handel. Zo is er altijd wel een partij die juist uw auto wilt kopen!

U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratieve afhandeling. Bij ons krijgt u altijd een correct RDW vrijwaringsbewijs zodat u geen wegenbelasting meer betaalt. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is er voor zorgen dat alle delen van het kenteken bewijs compleet zijn! Eventueel kunnen wij uw auto ook afmelden met een demontagecode mocht u geen compleet kentekenbewijs meer bezitten. Wanneer u het vrijwaringsbewijs heeft ontvangen kunt u contact opnemen met uw verzekeraar zodat ook de verzekering kan worden beëindigd. Vaak is het verstandig om u autoverzekering tijdelijk te schorsen gezien het merendeel van onze klanten toch op zoek gaan naar een andere auto die opnieuw verzekerd zal moeten worden.

Sloopauto ophalen is gratis, wij betalen voor uw auto!

Vaak worden wij benaderd door autobezitters die hun sloopauto bij ons willen inleveren. Natuurlijk kan dit. Meestal halen wij de auto gewoon bij u op. Voertuigen waarvan de APK is verlopen of die kampen met tal van technische problemen kunnen beter niet meer aan het verkeer deelnemen. Dit kan leiden tot een boete of erger nog, tot een ongeval met alle gevolgen van dien. Hierdoor hebben wij onze eigen ophaalservice in het leven groepen. Waardoor particulieren geen halsbrekende toeren meer hoeven uit te halen om hun oude sloopauto op de autosloperij te krijgen. Onze sloopauto ophaaldienst is niet alleen actief in Arnhem maar ook in de omliggende plaatsen kunnen wij u auto afvoeren. Zoals Nijmegen, Duiven, Tiel en Doetinchem.

Wat gebeurt er nu precies met uw oude auto.

Deze auto heeft veel kleine mankementenWanneer u ons benaderd voor uw sloopauto proberen wij zo snel mogelijk een goed beeld te krijgen van het voertuig en zijn gebreken. Soms is al snel duidelijk dat er iets goed kapot is aan de auto wat wel te repareren is maar zoveel kosten met zich mee brengt dat u beter direct kunt verkopen. Veel voorkomende problemen zijn een gebroken D-riem of een lekke koppakking. Maar ook de jaarlijks terug kerende periodieke APK keuring kan een hoop geld gaan kosten. Als wij de gebreken hebben vastgesteld zullen wij ook uw kenteken gegevens raadplegen zodat wij duidelijk voor ogen hebben wat voor type, merk auto u eventueel wilt verkopen. Blijkt uit de specificaties dat juist uw auto zeer geschikt is voor demontage of eventueel nog goed kan worden verkocht aan het buitenland, dan zullen wij u direct een inkoop bod doen. Hiervoor komen wij uw auto gratis ophalen. U krijgt direct contant betaald en de administratieve last nemen wij volledig van u uit handen, zodat u met een gerust hard op zoek kunt gaan naar een nieuw vervoermiddel.

Bent u nieuwsgierig geworden wat u auto nog kan opleveren als u hem aanbiedt bij de autosloperij. Vul dan het online sloopautotaxatie formulier in, wij komen dan bij u terug met een bod. Ook direct contact is mogelijk.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.