Snel geld voor je sloopauto

Is uw auto al op leeftijd? Een auto heeft niet het eeuwige leven. Vaak hebben oudere auto een hoge kilometerstand en is het voertuig door de jaren heen flink gebruikt. Op een gegeven moment ontstaan er tal van gebreken aan de auto. Vaak zijn dit tijdrovende en kostbare reparatie. U kunt natuurlijk de auto laten reparen maar niet iedereen heeft daar nog zin in. De auto is immers al op leeftijd, het model is verouderd en niet alles is even fris en mooi meer. Veel particulieren maar ook ondernemers kopen dan een nieuwe auto want op een gegeven moment is de auto gewoon aan vervanging toe. De hoge APK-keurings reparatie kosten zijn vaak doorslag geven! Natuurlijk wil uw garagebedrijf uw auto repareren want aan de verkoop van onderdelen wordt geld verdient. Een nieuwe uitlaat, en versleten remblokken,banden behoort tot normaal onderhoud. Vaak zien wij dat bij oudere auto bespaard wordt op de onderhoudskosten waardoor op een gegeven moment heel veel delen vervangen moeten gaan worden en dit meer kost als de auto nog waard is.

Wij kopen uw sloopauto en betalen u cash.

Onze autosloperij is altijd op zoek naar einde levens voertuigen of wel auto’s die rijp zijn voor de sloop. Sommige onderdelen afkomstig van uw oude auto kunnen nog worden doorverkocht. Daarnaast kopen wij jongeren voertuigen in met blikschade of motorproblemen. Voor courante auto’s kunnen nog hoge inkoopprijzen worden betaald. Veel onderdelen afkomstig van een schadeauto kunnen prima worden verkocht al tweedehands auto onderdeel. Naast dat het autodemontagebedrijf een recyclingbedrijf is voor oude metalen verkoopt men ook de nog goede onderdelen

Sloopauto en demontage.

Wanneer is een auto een sloopauto? Dit is geen vast gegeven maar uit cijfer blijkt dat een auto gemiddeld ronde de 17 jaar oud is wanneer deze op de autosloperij wordt gedemonteerd. Jaarlijk worden in Nederland enkele honderdduizenden auto’s gesloopt. Ons valt op dat het vaak dezelfde modellen en type auto’s zijn die op een gegeven moment voor recycling worden aangeboden. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel. Genoeg auto’s die een langere levensduur hebben gehad door goed onderhoud of minder intensief gebruikt niet op de sloop belanden.Demontage auto worden door ons ingekocht voor de recycling. De auto, het chassis bestaat voor bijna 100% uit oud ijzer. Oude metalen kunnen prima worden hergebruikt. Naast dat het overgrote deel uit metaal bestaat zijn er ook rubbers en kunststoffen in uw auto verwerkt. Maar ook glas en non ferro metalen welke middels recycling prima kunnen worden hergebruikt.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.


  Ik accepteer de algemene voorwaarden

   Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

  Onderdelen zoeken

  Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

  Stap 1

  Bel ons voor
  een afspraak
  en wij komen
  wanneer het u
  uit komt.

  Stap 2

  Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

  Stap 3

  Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.