Vrijwaring voor uw sloopauto 24/7

U bent in het bezit van een sloopauto? Een auto die gewoonweg teveel gebreken vertoont en hierdoor eigenlijk het repareren niet meer waard is. De reparatie is wel mogelijk maar vaak zijn de kosten zo hoog dat u beter op zoek kunt gaan naar een vervangende. Wij van “autosloperij.com” kopen voertuig in welke mogen worden gedemonteerd op de autosloperij. Dit kunnen auto’s zijn die kapot zijn gegaan door bijvoorbeeld een gebroken distributie-riem of voertuigen met de hogere reparatiekosten voor een nieuwe apk-keuring. Heeft u een dergelijke auto biedt hem dan online aan via de website zodat wij u een geheel vrijblijvend overnamebod kunnen doen op het voertuig. Ook bestaat er de mogelijkheid om direct telefonisch contact op te nemen met onze inkoper!

Wat heeft u nodig voor de verkoop van uw auto.

Wanneer u een sloopauto heeft die u door ons wilt laten afvoeren moet u in het bezit zijn van het complete kentekenbewijs. Veel auto’s beschikken inmiddels al over kentekencard ; dit is een kentekenbewijs in de vorm van een pasje. Naast dat u de kentekencard moet kunnen overhandigen aan onze chauffeur moet u ook beschikken over de complete tenaamstelling code. De tenaamstellingscode is een unieke code die bestaat uit twee delen. Deel één 4 karakters deel twee 5 karakters, bent u in het bezit van de complete tenaamstelling code met in totaal 9 karakters en heeft u ook het bijbehorende pasje, de kentekencard waar op het document nummer vermeld staat. Dan kunnen wij uw auto 24/7 vrijwaren. Het vrijwaringsbewijs wordt dan handmatig bij uitgeschreven. De RDW is vandaag de dag zo ver geautomatiseerd dat uw auto direct van naam af is. U betaalt dan ook per eerstvolgende werkdag geen wegenbelasting meer. Het enigste wat u zelf moet doen is uw verzekeringsagent contacteren.

U bent de tenaamstellingscode kwijt?

Met de invoering van het nieuwe kentekenbewijs zijn er bij veel particulieren misverstanden ontstaan omtrent de papieren die u wel of niet moet bewaren bij een eventuele verkoop van uw auto. Doordat het eerste deel van de tenaamstellingscode wordt verstrekt bij de registratie op het postkantoor en deze wordt afgegeven op een kassabon is de kans groot dat deze code wel eens zoek gaat. Is dit bij u ook het geval overleg dit dan met uw inkoper. Naast het aanvragen van een nieuw kentekenbewijs bestaan er ook mogelijkheden om via de website van de RDW middels uw Digid kosteloos een demontage code aan te vragen. De autosloperij kan met een geldige demontagecode uw auto ook afmelden zodat u een geldig RDW vrijwaringsbewijs ontvangt.

Heeft nog een papieren kentekenbewijs.

Voor de verkoop van een auto met een papieren kentekenbewijs moeten eigenlijk over alle drie de delen beschikken. Het belangrijkste is het overschrijvingsbewijs hierop staat de duplicaat code en een controleletter vermeld. Deze gegevens heeft onze chauffeur nodig zodat er direct een geldig vrijwaringsbewijs kan worden uitgeschreven. Bent u het overschrijvingsbewijs kwijt? Meld dit dan bij uw inkoper of vraag online een demontagecode zodat de administratieve afhandeling verspoedigd verloopt.

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.


  Ik accepteer de algemene voorwaarden

   Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

  Onderdelen zoeken

  Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

  Stap 1

  Bel ons voor
  een afspraak
  en wij komen
  wanneer het u
  uit komt.

  Stap 2

  Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

  Stap 3

  Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.