Occasion kopen of het leasen van een nieuwe auto?

U bent op zoek naar een andere auto? Wat is dan een verstandige keuze? Koopt u een auto? een tweedehands auto een occasion? of gaat u voor een nieuwe auto? Vandaag de dag is het kopen op afbetaling ofwel het privé leasen van een auto er eenvoudig geworden. Bij de meeste automerken kunnen u al voor enkele honderde euro’s per maand nieuwe de weg op brengen. U rijd dan dus helemaal nieuw: geen tweedehandsje en geen verborgen gebreken! Gewoon fabrieksgarantie daarbij komt dat onderhoud en wegenbelasting maar ook verzekering is meegenomen in het maand bedrag. U hoeft alleen te tanken!

100 procent uw eigendom?

Gaat u voor zekerheid? dan zal u wellicht van mening zijn dat het velen malen verstandiger is om eerst de “centen” bij elkaar te sparen. Pas dan is de auto van u. Natuurlijk is dat een simpele verklaring maar niet altijd heeft u de tijd hiervoor. Een occasion kan dan een oplossing zijn maar hoe weet u nu of het voertuig echt goed is? Natuurlijk kunt u de auto technisch laten keuren bij een onafhankelijk garagebedrijf hiermee voorkomt u dat u een kat in de zak koopt. Op het internet staan voldoende occasions aangeboden bij bovag garages zij kunnen u de auto verkopen onder geldende bovag verkoopvoorwaarden zodat u de eerste maanden garantie heeft.

 

Een vast bedrag en nooit problemen?

Het is goed om rekening te houden met de constructie van de lease overeenkomst. Vaak gaat men in de berekening uit van een vast aantal kilometers per jaar, zoals tienduizend. Verwisseld u van baan en gaat u meer kilometers maken dan kan dit gevolgen hebben voor uw overeenkomst. Daarbij moet u goed nagaan of dat de auto na afloop van het contract uw eigendomt gaat worden, Huurkoop of dat u de auto vervolgens moet inleveren bij de lease maatschappij. Vaak zijn de overnamebedragen behoorlijk hoog! Voor dat geld zijn voldoende occasions te koop met garantie!

Heeft u een keuze gemaakt? Maar staat de oude auto nog in de weg? wij halen de sloopauto graag bij u op en kunnen u eventueel nog een vergoeding betalen voor het voertuig. Bij de verkoop aan ons bent u verzekerd dat u geen vaste lasten meer betaald voor de auto. De lasten stoppen automatische per eerst volgenden werkdag. Alleen de verzekering moet u zelf beëindigen.

Voordelen van leasen

  • Vast bedrag per maand
  • Onderhoud in begrepen
  • Garantie en bij problemen vervangend vervoer!
  • De auto is nieuwe, dus geen tweedehands voertuig

Sloopauto verkopen

Meld hier uw auto aan en ontvang één direct inkoop bod.

Ik accepteer de algemene voorwaarden

    Bel voor een direct bod met,


  • 06-83593429 van 8:00 t/m 20:00

Onderdelen zoeken

Vul je kenteken in en vind je juiste onderdeel.

Stap 1

Bel ons voor
een afspraak
en wij komen
wanneer het u
uit komt.

Stap 2

Wij komen volgens afspraak de sloopauto gratis bij u thuis ophalen.

Stap 3

Wij betalen direct bij het ophalen van de auto het overeengekomen bedrag contant aan u uit.